Julkisuus

måndag 3 september 2018 - 17:52 | 0 Kommentarer

28.3.2018 tupsahti Maikkarilta ulos jakso ohjelmasta Stadi vs Lande, jossa edustettuna oli #sipoonböönat. Claudian komealla loppukirillä voitimme tuon jakson ja siitäpä se meno sitten alkoikin. Tuona iltana jokaisen seinä somessa naputti tasaiseen tahtiin onnitteluita ja viestejä tuli myös puhelimiin. Vilkasta oli myös asian vastaanotto työpaikoilla ja kauppareissutkin venyivät hurjan mittaisiksi, vaikkakin jokainen meistä ihan Nikkilän keskustan tuntumassa. Ja että päävoitto, matka Jordaniaan. Olihan siinä ihmettelemistä itse kullekin. 

Vaan eihän se tämäkään Strömsön tyylillä mennyt. Alkuperäinen ohjelman lähetyspäivä oli 21.3.2018 ja tyttäretpä näppärinä tilasivat matkan kaikkine systeemeineen siten, että lähtö olisi ollut 26.3.2018. Sittenpä tuli lähetyksen siirto viikolla ja sehän meni sitten matka puihin. Näin ollen asia hoidettiin siten, että Apollomatkojen ohjauksella tehtiin myöhemmin uusi varaus, kun ilmeni, ettei matkoja Jordaniaan enää tehtykään lähellä riehuvien sotien vuoksi.

Pienen neuvottelun jälkeen laitettiin Carola hoitamaan asiaamme Apollomatkojen kanssa. Albaniaan mennään, lähtö 7.9.2018 Helsinki-Vantaalta klo 18.00. Dürresin kaupunki odottaa meitä ja menemme avoimen uteliaalla mielellä täysin uuteen ja vieraaseen maahan sekä kulttuuriin. Meille on varattuna kaksi koko päivän retkeä ja nähtävää on varmasti hurja määrä. Näin ollen tämä blogi tuleekin muuttumaan hetkeksi matkapäiväkirjaksi, mutta jos lukijoita riittää, niin asia lienee ok.

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar