Mistä kaikki alkoi

torsdag 30 augusti 2018 - 21:18 | 0 Kommentarer

Eräänä keväisenä päivänä Tuija ja Carola istuivat Tuijan työpisteellä, Sotetalon kahviossa nauttimassa aamupäiväkahvia, kun paikalle saapui Claudia intoa täynnä. "Hei ootteko kuulleet sellaisesta ohjelmasta kuin Stadi vs Lande?" Kaksi hölmistynyttä naista tuijotti takaisin. "Öö eipä olla." "No mutta" jatkoi Claudia "ne etsii uudelle kaudelle porukkaa kilpailemaan ja mä ajattelin, että lähdetäänkö kokeilemaan?" Kaksi edelleen yhtä hölmistynyttä naista tuijottaa jälleen takaisin hiljaisuuden vallitessa. "No kai sitä voi lähteä kokeilemaan, jos päästään läpi, mutta tuskin siitä mitään sen enempää tulee" pohtii Tuija tuttuun tapaan kyynisen realistisena. No siitäpä tuumasta toimeen. Claudia hoitaa sähköpostittelun ja rakentaa meistä näppärän esittelyn #sipoonböönat. Siihen se jääkin, ajatellaan..

Vaan eikö mitä, eräänä syksyisenä päivänä tulee ilmoitus, että pitäisipä väsätä jonkinlainen esittelyvideo näistä kolmesta naisesta. Hihat heilumaan ja ilman sen kummempia harjoitteluita Carolan keittiössä kuvataan meistä näpäkkä video (erityiskiitos Kristin <3) ja sehän lähtee sähköpostiliitteenä tuotantoyhtiöön. Seuraava ilmoitus saakin sitten merikilpikonnan kokoiset otukset mönkimään vatsoihin. "Milloin Sipoo Böönat saapuvat ohjelman kuvauksiin?" Voi kamala, eihän tässä näin pitänyt käydä. Niinpä nämä kolme naista suuntasivat kulkunsa 21.12.2017 aamupäivästä kohti Pasilaa ja Pöllölaaksoa, jossa kuvaukset hoidettiin pois jaloista. Lopputuloshan onkin historiaa, kun Claudia naputti viimeisessä vaiheessa kylmän viileästi sarjassa vastaukset ja voitto tipahti syliin. Tokihan olimme jokainen allekirjoittaneet salassapitosopimuksen ja tästä se hankala aika sitten alkoikin. Ei saa hiiskahtaakaan asiasta ennen maaliskuun loppua, kun ohjelma tulee Maikkarilta ulos. Onnena meillä oli toisemme ja käytiin syömässä milloin missäkin, jotta voitiin hommaa puida läpi.

Maaliskuun lopulla, ennen ohjelman ulostuloa, lähdettiin eukkoenergialla piipahtamaan Pärnussa sekä Latvian puolella ostosreissulla. Edesottamuksistamme tietoiset ihmiset olivat sitä mieltä, että voiton ne sieltä ohjelmasta ottivat ja nyt ovat palkintomatkalla. Yksi yö Pärnussa, omalla autolla??? Ei sentään, tämä reissu oli ihan suunniteltu. Mutta sitten koitti se keskiviikko, jolloin ohjelma tuli (myös) sipoolaisten tietoisuuteen. Ja se hullunmylly, joka siitä alkoi, oli näinkin ujolle ja hiljaiselle kolmikolle jotain ihan uutta ja ihmeellistä...

Kategorier :

Resor

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar